ARLANDA XPO

Arlanda XPO:s enda lägenhetshotell! Perfekt för att bo kortare och längre tid med eget kök

Bo hos oss i moderna och fräscha lägenheter med välutrustad kitchenette. Bokar gör du enkelt genom att klicka på fliken till höger "boka nu." I våra priser ingår det veckostäd, linne, handdukar och flyttstäd. Bo en natt, några veckor, eller flera månader. Fråga oss om våra specialpriser för längre tidsperioder.

Kitchenette

Alla våra lägenheter har en välutrustad kitchenette där du kan laga din egen frukost, lunch och middag. I Märsta som ligger några kilometer bort finns flera stora matvarubutiker och där kan du handla allt du behöver för läckra måltider.

Transfer

När du bor hos oss ingår det transfer till och från flygplatsen. Transfern måste förbokas och är i mån av plats, du bokar detta själv genom en länk som skickas ut när du gjort din hotellbokning.

Parkering

Vårt lägenhetshotell med 130 rum är riktigt nära Arlanda, men läget är även en perfekt utgångspunkt för att utforska Stockholm och Mälardalen. Vi ligger bredvid E4:an och har gott om parkeringsmöjligheter.  Dessa betalas med appar och går ej att boka i förväg. Parkeringen är i direkt anslutning till hotellet. Långtidsparkering är dessvärre ej möjligt, men det finns gott om aktörer i området. Den närmaste heter Flygets Långtidsparkering.

Restauranger och barer

Om du inte känner för att laga din egen mat i din Studio så finns det runt hörnet CircleK där du både kan tanka och köpa lite enklare matvaror, korv, etc. Bredvid oss finns även Quality Hotel och Scandic Hotel och där hittar du välsorterade barer och restauranger.

Arlanda XPO Mässhall

Sen har du naturligtvis även vår granne Arlanda XPO, Stockholms nyaste och mest spännande mässhall, som har sitt eget utbud med mat och dryck. Dessa har dock varierande öppettide beroende på mässans aktiviteter.

Välkommen till Stockholm Hotel Apartments - Arlanda XPO! 

Frukostpåse

I samarbete med CircleK erbjuder vi en frukostpåse för 99 kr. I frukostpåsen ingår kaffe, te, juice, yougurt crunch och fralla. Tid: 06:00 - 11:00. Beställs och betalas på CircleK. Ingen förhandsbeställning krävs.

Bokning av lägenhet

Du kan boka online med bokningsformuläret till höger, eller så kan du kontakta oss direkt med din bokningsförfrågan via mejl eller telefon

Tyvärr kan bokningsformuläret bara ge de billiga priserna om du bokar hela veckor eller månader. Om det blir extra dagar eller veckor, så blir priset dyrare än vad det egentligen är. Sök därför på 7- eller 30-dagars intervaller om du önskar de lägsta priserna.

Kontakta oss om du har problem med att hitta bra priser, vi hjälper dig gärna och skräddarsyr efter dina önskemål och tankar

Tel: +46 (0)8 128 888 80 

Epost: arlandaxpo@stockholmhotelapartments.se

Boka nu