SHA
loading...

Hotell lägenheter med det lilla extra!

Lägenhetshotell för företag och privatpersoner

Alla våra lägenheter har kyl/frys, eget pentry med möjlighet att laga mat samt tillgång till tvättstuga och andra faciliteter som du vanligtvis har i ett hem. Samtidigt kompromissar vi inte på kvalitet och standard. Du får lägenhetens alla fördelar med hotellets alla bekvämligheter, ett bättre hem helt enkelt. För en månadskostnad som är lägre än priset för ett fåtal hotellnätter i Stockholms innerstad får du en toppmodern lägenhet ett stenkast från Stockholms city och Bromma flygplats.

Att göra sig hemmastadd har sina fördelar – ju längre du bor desto billigare blir dygnspriset. Vi har tre prisklasser som baseras på hur länge du bor hos oss: Hotel Stay (1-7 dygn), Extended Stay (8-29 dygn) och Long Stay (30+ dygn).

Studio Small, 1 person

Satsa på kvalitet än kvantitet och bo i en av våra minsta lägenheter. Vi tar konceptet "compact living" till en ny nivå och erbjuder ett välutrustat pentry, säng, matplats samt dusch och toalett på bara 13 kvm. Du måste uppleva lägenheten för att förstå - less is more! 
 

 Studio Medium, 1-2 personer

Du får beroende på hur många peroner ni är antingen en 90-120cm säng alternativt större 160cm säng, separat matbord och en läshörna för lugna stunder. Den smarta designen gör att känslan av lägenheten är betydligt större. Precis som i alla våra lägenheter finns ett fullutrustat pentry där du kan laga dygnets alla måltider. 
 

Studio Large, 1-3 personer

Ska du bo riktigt länge och vill kunna installera dig? Då är det en av våra Studio Large -lägenheter du ska välja. Du får mer yta och det kostar inte mycket mer än en Studio. Samtliga lägenheter har ett fullutrustat pentry där du kan laga dygnets alla måltider.